TABUNG SAKURA

Wednesday, May 6, 2009

pUAS kE aKU???

saat ni...kebanyakan student kat sini dah membilang hari nk balik...
tapi aku...
aku pun macam tu....
tapi aku...
aku sedih..aku takut...takut dengan exam yang akan berpenghujung tak lama lagii...
cukup ke usaha aku??? berbaloi ke pengorbanan aku??
boleh ke aku tebus kesilapan aku pada semester lepas??
mampu ke aku???
aku takut...
perasaan ni terlalu menguasai fikiran aku..
sehingga aku gagal mengawal emosi aku...
semalam mama call...mama tanye tentang sorang ank kawan mama..
budak tu xdatang time exam semalam pagi...
mama tanye macam mane nk buat...
aku just jawab...dia kene la repeat subjek tuuu...
mama kata kesian dgn dia...mesti pointer dia xbagus....
tapi mama tak tahu..aku kene repeat subjek sem lepas...
aku memang anak tak bergunakan??
aku tak bagitahu pun yang aku ada subjek yang fail sem lepas...
abah pun tak tahu pointer aku...
aku anak yang tak mengenang jasa kan??
cakap lah ape yang korang nk cakap..
aku tak peduli...
hina la aku...
keji la aku...
aku ada sebab kenapa aku buat sume ni...
aku akan buktikan..orang yang bodoh macam aku pun boleh berjaya..
aku pasti aku dapat lakukan..
aku tak pernah puas!!!

6 comments:

RahiM said...

kalo fail skali,
x b'makne akan terus fail pada mase akan dtg..

fail ape last sem??

sakura_heart_of_story said...

mulut senang cakap boy...
tapi nk hadapi nya satu kepayahan..
bagai nk giler aku terima hakikat hidup aku masa sem lepas tau..
ko ape tahu...huhuhu

nanazy said...

ko bkn bodoh za..
sume org d lahirkan pandai.
yg m'bezakan usha jek.
ak pn cm 2 gak.
klu ak rjin ak b'jye.
klu x..
ak failed.
time skula ak sloo failed za.
n ak rse sem ni pn bakal2 gak la.

sakura_heart_of_story said...

ko ni...xbaik ckap macam tu..
tapi kan na..at least ko dah cover time first..
aku???
kene daki tangga na..
penat na..
time korang dok membongkang kt bilik aku g kelas..
time ko duk lepak2,aku kene stdy..
time ko lepas nafas paper costing,aku kene tari nafas dalam2..
susah na...
aku dah lalui..
nampak mudah..tapi penat nya, ALLAH je yg tahu..
tu yg aku hope pointer aku naik sem ni..
hope sgt2...

nanazy said...

la..
ak pn patot g kelas.
tp ak mls.
ak tgok ko mkin nek gak.
mkt sloo tgi jek dri ak.
insyaallah ko bleh wat.

sakura_heart_of_story said...

mkt je naa..
tu je yg aku tahu ko lemah..hahaha(ketawa riak)
tak kisah la naa..aku daki pelan2

SEHATI BERDANSA