TABUNG SAKURA

Saturday, March 27, 2010

Alhamdulilah


Syukur sangat
Thank to Allah
Aku percaya dengan KekuasaanMu

Insan yang teranaiya pasti dapat pembelaan
Entry ini bukan untuk membongkak
Bukan juga untuk membangga
Jauh lagi untuk meriakkan diri
Tapi sekadar melahirkan kepuasan hati

Hari rabu yang lepas
Lecturer give the result for Information System Management
And secara tak disangka sangka
Aku dapat the highest mark!!!
Wah,aku sungguh teruja!!

Kalau boleh aku nak upload the picture
But Sri Izyan borrow my book
Aku terlupa dalam itu ada kertas jawapan aku
Takpe next time aku download ek

Aku gembira sangat penat aku berakhir
Aku sebenarnya agak kecewa masa mula mula hari itu
Yelah sebab kebanyakkan assigment untuk that subjek aku yang buat
Dari company research sampai ke online blog
All aku yang start
But lecturer said that ; "I will give the same marks for all members in each of the group"

Damn!!
Tapi aku terima sahaja
Sebab nama pun group assigmentkan?
But that Test buktikan
Yang aku berhak dapat hak aku

Tapi yang penting aku bersyukur
Syukur sangat
Penat aku terbalas

5 comments:

citedila said...

...:-)

sakura lover's said...

tak sangka aku pandai kan??
hahahaha

manusia kamil said...

azah memang pandai cme azah je yg xsedar kemampuan 2...juz keep it the gud work k...
peduli pe org ckp bukan diorg yg bagi kte makan

sakura lover's said...

shida:aku setuju..kekadang hidup sorang lebih baik..belajar berdikari tanpa bantuan orang lain..

deekkyy said...

wah gambarnya bagus juga hehe

http://deekkyy.blogspot.com

SEHATI BERDANSA