TABUNG SAKURA

Monday, April 12, 2010

Ada Aku kisah

Ada aku kisah
Dia dah private wall dia
Dia dah tak bagi aku intai intai wall dia
Lepas ini macam mana aku nak tahu
Aku kene intai dia

Sebab nanti aku rindu
Rindu dengan status dia yang
Kekadang menyakitkan dan menggelikan hati
Aku nak intai

Tapi aku sebenarnya kisah

3 comments:

Tfaaaaaa said...

heheh

aku pon slalu usha!

dengan wall awek die skali aku usha.

bengangnyeee

sakura lover's said...

hahahahahaha

tfa,kita memang boleh duduk semeja ketawa sampai guling2 lorr..perangai kita serupa..hahahahaha

tapi kan sekarang susah laa..xleh nk intai2 dia dgn makwe dia lagi..makwe dia remove aku,dia plak tetiba private wall..dah la xnak approve aku..sengal betul

hahahahah

Tfaaaaaa said...

hahahaha..yelah..nanti kite duduk semeja okayyy..hihi

untungnya aku,

dua dua accept..si jejaka tu ingat aku dah lupakan dia kot..

gadis tu pulak..xpenah tahu..hee..

be brave!ramai lagi lelaki diluar sane babe.ko nak exam kan..tabah! :)

SEHATI BERDANSA