TABUNG SAKURA

Sunday, September 12, 2010

Tak Boleh Tak Senyum

Aduh. Aku macam orang gila dah ni. Ke sana ke mari aku senyum. Ke sini ke situ aku sengeh. Apa yang dah merasuk kau wahai Puteri Raja Azza Hanie oii.. Kau sangat comel ke bila kau senyum? Kau sangat manis ke bila kau sengeh? Memang kau sangat comel sayang. Memang kau sangat manis sayang. Tapi tak perlulah kau senyum sentiasa. Depan kuali pun kau sengeh sengeh. Apa kau sudah short sebelah wayar ke?


*Hanya sebab kau, aku senyum macam ni. Cuma sebab kau,aku sengeh tahap orang sakit kat Hospital Bahagia. Ya,cuma kau sorang yang mampu buat aku senyum macam kambing biri biri sekarang. Kau sorang. Thanks sebab berjaya ukirkan senyuman ni. Ya,aku sudah jatuh sayang pada kamu. Malu wooooo mengaku macam ni.*

2 comments:

chucky said...

hehheheh~bikin angau neh

sakura lover's said...

hahaha..aku selalu angau nih...hahahhaa

SEHATI BERDANSA