TABUNG SAKURA

Wednesday, October 6, 2010

Virus Shortcut Yang Membunuh

Kampus aku kene landa satu wabak. Wabak virus yang paling kejam. Virus Shortcut. Dalam shortcut ada shortcut dalam shortcut ada shortcut lagi sampai kemana shotcut dia pun aku tak tahu. Dahlah sekarang musim hantar assignment. Musim kene buat presentation. Semua memerlukan pendrive.

Kenapa ek ada orang yang pandai cipta virus? Kenapa tak gunakan kepandaian tu untuk buat benda yang berfaedah? Kenapa mesti nak menyusahkan orang lain? Sumpah,dia sangat menyusahkan warga kampus yang mostly kene virus ni.


Virus ini membunuh laptop dan juga hasil assignment semua student dan lecture. Tolong hentikan virus yang semakin mengganas ni. Sorry kalau selepas ni aku mengaku yang aku takda pendrive. Aku taknak membunuh harta yang paling aku sayang ni. Sorry.

3 comments:

cEro said...

ooo, dulu aku pon pnah kena virus camni, nama dia 'surat utk edelin' something like that laa...
leceh beb nak lawan..
bersabar je laa, n slamatkan file penting..

sakura lover's said...

tahu takpe..tahu pandai buat virus..taktahu ke benda tu nyusahkan orang lain..huh

syam said...

download software "virus shortcut remover"
http://vsr.4shared.com
free jee...
tolong sebarkan software ni...
jgn sebor mitok duit lak....
sharing is caring.....
:)

SEHATI BERDANSA