TABUNG SAKURA

Friday, December 10, 2010

Bayar Hutang

Ini award dari Atifah Khmrrzmn yang boleh bertukar jadi Lisa Surihani dalam mimpi ngeri. Dia paksa aku cakap dia cute sebab dia rindu aku. Dia lupa kot yang aku sebenarnya lagi cute dari dia.
Hahahahahaha


Lima perkara terindah dalam hidup anda:
1) Ada dalam keluarga yang sempurna.
2) Mampu jejak kaki ke UITM even orang kata UITM tu universiti yang cikai. At least aku dapat masuk. Diaorang ada? Tak adakan. So senyaplah.lalala
3) Dikurniakan kawan kawan yang hebat. Yang boleh buat aku ketawa guling guling time aku sedih. Akukan kawan yang baik. That whylah aku suka menyusahkan kawan kawan supaya buat aku gelak.Bukan senang nak buat aku gelak.
4) Miliki sekeping hati dan seketul tulang rusuk kepada seorang lelaki yang istimewa dalam hidup aku. Masalahnya sekarang siapa lelaki tu? 
5) Miliki tubuh badan yang sempurna, senyuman yang menawan macam Zul Huzaimy, mata yang bulat macam Heliza Helmi, muka yang comel macam Nora Danish, hidung yang mancung macam Zizan, bibir yang mugil macam Lisa Surihani.hahahahaha

7 nama untuk di tag:
[Mak aiii ramainya..Kau ingat aku ni Ariel Peterpan ke ape..hahahaa]
1. Fara Latif [ Kita hutang satu tag kat kamu. Tapi yang mana ek. Sila bagi link.hehe]
2. Cero [ Aku tahu kau baca blog aku..hahaha]
3. Zeera a.k.a Ara [ Aku dah puji ni. Ramai orang baca. So kau kene puji balik!lalala]
4. Dila [ Muka kau macam Mizz Nina. Kau sukakan aku cakap macam tu? hahahaha]
Yang selebihnya untuk mereka mereka yang nak buat benda ni. Siapa sayang aku kene buat. Siapa tak sayang aku pun kene buat. Pendek,panjang kata kene buat.hahahahahaha.No comments:

SEHATI BERDANSA