TABUNG SAKURA

Thursday, December 24, 2009

kesabaran teruji

maaf,aku agak sibuk now..
mana nak fikir benda yang belum settle untuk next sem
mana nak fikir abah masuk wad
mana nak fikir yang ada kat rumah
mana nak fikir hal2 family
huh!! saya DIUJI lagi
*try to be strong wlaupun dugaan datang tanpa simpati..just macam ape yang org india tu cakap[kebetulan aku jumpa dia kat tempat duduk menunggu kaunter kecemasan],"takpe laa dik,kita terima je semua nie..kuatkan semangat..suka tak suka kita kene hadapi..jangan mengalah k..semua orang ada dugaan..sabar.."

2 comments:

_nurazeera_ said...

saba la ea...btul ape yg org tu ckp..mgkin ni dugaan tuk ko. tp...ko msh beruntung.sbb?? dugaan org laen lbih brt g dr ni..tbahkan ati...ingt ayt ni.."masakan Allah sengaja mentkdirkn segalanya hnya untk sesuatu yg sia2. bkn Allah tidak tahu sakit hatimu, beratnye bebanmu..tp...itulah yg dikehendakiNya...kerana, dia tahu selalunya hati sebeginilah yg lbih lunak untuk akrab dan rapat dengnNya.." be strong my fren..(",) chayok2!!!

sakura lover's said...

mungkin betul aku lebih beruntung kalo nak dibandingkan dengan orang lain..tapi entah..kekadang rasa penat gak dengan semua ni..btw aku kene sabar je laa..aku percaya,satu hari nanti kebahagian mengeringi perjalanan hidup aku..

SEHATI BERDANSA