TABUNG SAKURA

Monday, January 11, 2010

Dia FT

aku tak tahu la kenapa aku nak post tentang dia
kebanyakan kenalan rapat aku,
tahu yang aku ni GILA KUASA SERATUS
kalau pasal Faizal Tahir memang aku pantang la kalau orang nak kutuk ataupun mengata tentang dia

malam tadi ada AJL
aku kat kolej memang macam sengal dan agak bengong la tv3
ada ke event macam tu buat malam Isnin
hilang akal ke ape? (ok,stop complaining aza)

back to my story aku memang hope sangat dan teramat sangat supaya FT yang bawak lagu tu
aku tak suka langsung kalau orang lain cuba nak bawak lagu lagu dia
bukan apa,kalau sedap aku boleh terima
ni tak,kebanyakannya hampeh..huh
event FT sendiri tak pernah complaint tentang benda tu tapi cuba fikir,
takkan dia nak complaint orang tu sedangkan orang tu sanggup menolong dia so nak tak nak,
dia kene la redha je

look for him performance last night
i'm really,really excited he do something out of my prediction
dengan kaki yang terkangkang kangkang,
kesihatan yang tak berapa sihat he do the best performance!
even dia berdiri terbongkok bongkok pun dia still dapat singing with the
"AURA"

well done!! you did something make me suprises!
good job FT!!
i could not imagine if he in good condition last night
what else could happend in the performance?
im really,really proud to be your fans!

ketabahan dan kekuatan
dia buat aku kagum sangat
tetap nak menghiburkan orang lain even dia terpaksa menanggung sakit
you are super man! aku tabik! actually that song give extra meaning for me lirik dan lagu sangat aku tertarik seolah olah lagu tu meluahkan isi hati aku sendiri
how to i hate someone if in the same time i love "him" so much satu seksaan yang aku sendiri tak pernah minta
tapi ini yang telah ditadirkan untuk aku
dan aku redha

for u Ahmad Faizal Bin Tahir
keep up bro
im always support u!

for "him"
Bencinta i dedicate to u
please listen and understand what happend to my heart!

2 comments:

Anonymous said...

I read ur blog.
Its a good thing when u tried to write in english.but there's so many vocab/grammar mistakes.

Eg:
'how to i hate someone if in the same time i love "him" so much'

please listen and understand what happend to my heart!

How to lets it go.

Comment: No '...ing' or '..s' or '...ed' after TO.

Happen-no 'd'.

Good luck with ur writing.

sakura lover's said...

thanks for your comment..
saya hargai..
im still learn and always learn how to improve my english..
thanks so much

SEHATI BERDANSA