TABUNG SAKURA

Monday, April 5, 2010

Kawan Maya yang Paling Saya Sayang

Gaya penulisan dan nada pembacaan haruslah seolah olah untuk kerja sekolah budak darjah 4 sekolah rendah.

Nama kita azza. Kita ada kawan. Kawan kita kawan maya. Dia bukan Maya Karin yang abang kita minat tu. Dia pun bukan tuan punya hotel maya yang pernah kita duduk waktu cuti dulu tahun lepas. Nama kawan kita tu ialah Tfa. Nama penuh dia,kita lupa. Tapi nanti dulu kita check kat mukabuku sekolah dia.

Hah!! Kita dah jumpa sapa nama penuh dia. Alaa panjang sangat la nama dia. Kita malas la nak tulis. Sebabkan nanti dia perasan. Kalau dia perasan nanti dia masuk longkang macam mana. Nanti takde orang nak tolong angkat dia. Nanti dia nangis. Alamak kita lupa nak cerita pasal dia.

Tfa ni kan baik.Tapi dia gila. Dia selalu membebel kat dairy dia. Kita selalu curik curik baca diary dia. Dia suka kaler pink. Agaknya dia suka power rangers yang kaler pink kot. Dia suka buat kita ketawa. Kita suka ketawa dengan dia. Dia ketawa besttt. Sebabkan dia nampak comel agaknya time ketawa. Eh,eh, silap la. Kita silap tulis. Yang nampak comel time ketawa tu kita la. Dia taknampak apa apa. Sebab dia rabun. Nampak macam hantu kadang kadang. Hahahahaha. Kita dah penat la nak tulis pasal dia.

Kita nak kene stop ni. Sebab cikgu tadi pesan. Cikgu kata jangan puji kawan kita banyak banyak. Sebab nanti hidung dia kembang. Nanti dia jadi macam squidward pulak.Tapi kita nak cakap yang kita sayang Tfa. Tfa selalu buat kita ketawa. Tfa jangan marah kita taw.Kita bosan sebab tu kita tulis.Tfa..nanti belanja kita askrim koneto taw.

Sekian.Kita hope kita dapat A. Takpun kita nak bintang.Nak 10 taw.huhu

5 comments:

Tfaaaaaa said...

ahahaha..kejam kejammm

aku baik u betol laa..tapi aku tak gilaaaa..

ahaha..aku ingat sape la yang ko sayang tadi.baru nak sakat..

tengok tengok..perghhh..xpayahla sakat.hahaha

ehh ngok ngek.aku sayang ko jugak okayyy..
cume jangan sedih2.

nanti aku jumpe ko, aku bawak tisu tiap mase.hahahaha

Tfaaaaaa said...

eh lupe..
9 bintang setengah.sebab xde gambar aku.

kahkahkahkahkahkah

sakura lover's said...

hahahaha..tfa memang sengal + giler..ko mesti terharukan aku tulis macam ni?? kan3?? hahahaha
Mana boleh letak pic ko..Tunggu aku bukak company advertising dulu,nanti aku letak pic ko dalam setiap iklan yang aku buat..hahahaha

Tfaaaaaa said...

hahahah..

okay fineee.terharu sikittt sgt.hahaha

ehh..bile ko nak bukak company tu?lambatnye!

sakura lover's said...

hahaha..ko ingat duit dlam bank ko duit aku ke?? tggu aku kawen dengan anak raja dulu..hahaha

SEHATI BERDANSA