TABUNG SAKURA

Monday, April 5, 2010

Sumpah Aku Rasa Macam Dah Gila

Aku kene gelak dulu
Then baru aku boleh tulis
hahahahahahaha
Aku gembira
Gembira sebab apa ek??
Aku pun taktahu kenapa

Aku gembira pulak baca something
Something yang takde kaitan dengan aku actually
Tapi something itu ada kimia dengan aku
Aduh aku macam orang gila sudah

Hati aku rasa gembira
Diri aku rasa bahagia
Mulut dan bibir aku seperti nak ketawa dan senyum
Dan aku rasa aku sudah jadi GILA

Tapi perlu ke aku gembira macam ini
Alaaaa..aku nak gila fikirkan
AKU SUDAH GILA!

6 comments:

Tfaaaaaa said...

ape tu something??wahhhh

sakura lover's said...

wah..
itu nama nya secret..
Bila nak belanja aku makan secret recipe??
aku ejen stalker..hahaha

Tfaaaaaa said...

haha..

kambengggg..ko kene bgtau aku jugakkkk.xkire xkire.
lalala~~

ko lah stalker aku kan?haha.tunggu tunggu..ko nak ape?kek BEN10?haha

sakura lover's said...

hahaha..aku nak kuih kasturi sekarang..aku tidur berpeta2 sebab ngidam laaa...hahaa..ko hantarkan boleh??hahaha

Tfaaaaaa said...

hahaha..sebab tu je??mak aku bleh buattttt

hahahaha..siap berpeta2?woit.cemane ko nak kawen?karang muke laki ko plaks berpeta peta.hahaha

sakura lover's said...

hahaha..molek laa tu..xpayah naik kapal terbang nak honeymoon..trus je masuk peta..cepat sikit sampai oversea..hahaha

SEHATI BERDANSA