TABUNG SAKURA

Sunday, September 26, 2010

Dasar Busybody!

Siapa yang search aku? Siapa yang menyibuk nak tahu tentang belog aku? Siapa yang takda belog tapi dia menyibuk nak cari belog aku? Siapa kau? Dahlah tak hafal address belog aku,dah tu pergi search kat Google. Apa punya oranglah. For surelah aku boleh detect. Hello,si polan polan yang tengah menyibuk jaga tepi side belog aku,teknologi sekarang dah moden. Aku boleh detect kau la.

Tolonglah jangan nak menyibuk kat side belog aku. Kau ye pun nak menyibuk,tolonglah cover biar aku tak nampak. Ni tak,aku boleh detect kot. Hello sengal,tolong jangan jadi sengal la.


Dasar busybody punya orang. Nak busybody tu boleh,tapi mestilah kene pada cara. Eeei tak malu betul. Bencilah aku!

6 comments:

. Fara Latif . said...

haha! tu la pasal. sekarang xaman da mOden. org hackers kte punye web pOn kte da tau. dOrg ni dasar katak di bawah kristal. da tau, tp still duk wat jugak ;))))))))

** sabarye sygs~

sakura lover's said...

kelakarkan? dah la nak stalker kita,lepas tu kita dapat detect..kan malu tu..kita ni xkuno pasal it..kita tahu every yang ada dlm belog ni. Dasar penyibuk betul. Penyibuk yang tak kene cara..sengal betul.

. Fara Latif . said...

haha! tu la pasal.
kan lagi bagus if kalau btOl2 nak nyebOk sgt, nyebOk terus terang. kan itu yg lebih baik.

hekhek~
macam kite nih, siap linkkan blOg kamO kt my blOg.
sO if sempat n ade mase terluang, mmg kte akan berblOgwalking ke blOg2 yg kte link tuh ;)

azza, sabar ye. anggap sume ni ujian Allah. Allah nak uji hamba2nya. ingat, Allah takkan bg ujian pada hambanya if hambanya tak cukup kuat utk harunginye. ingat kata2 kte ni ye.

pe yg berlaku ni ade hikmahnye.
kite pOn ade sesuatu nak gtau kamO. tp takpe la, kamO settlekan ur prObs 1st. if da tenang nanti. baru kte stOry eyh ;)

tc dear~

sakura lover's said...

problem kita tak pernah berhenti.kita try untuk terus sabar.benda tu akan buat kita kuat.thanks fara.nnt kang kita text kamu ek.

cEro said...

haha, marah btol bunyiknye...
heheh

sakura lover's said...

bukan takat marah,ni dah takat macam nak gelak guling guling dah. Nak busy body tapi tak kene cara. Dan2 aku leh detect.For sure le aku angin.hahaha

SEHATI BERDANSA