TABUNG SAKURA

Wednesday, October 20, 2010

Stop Thinking About He

Baru saja balik outing. Sempat menghabiskan 4 slices pizza hut keju. Alaa pizza yang baru tu. Sedap. hahaha. Terkejut si Adibah dengan si Zaiha tengok aku makan. Okay,aku memang sukakan pizza. hehe

Mulai saat ni,aku janji aku akan lupakan someone. Im try to forget about him. I try to stop thinking about him. Aku akan try seboleh yang mungkin. Aku tahu aku boleh. Aku nak nikmati hidup aku dengan lebih indah tanpa kebetulan itu semua.

Kebetulan boleh bertukar jadi kemahuan. Biarkan kebetulan cuma kebetulan. Jangan kita cuba nak mengaturnya!


*Kene mula study mulai sekarang. Dah tak boleh main main. Masa dah suntuk! Jangan bagi banyak alasan okay. Good luck sweetie.*

2 comments:

hakim said...

ya btul2 blaja lg bgs...salam pengenalan

sakura lover's said...

thanks akim..

SEHATI BERDANSA