TABUNG SAKURA

Sunday, October 24, 2010

Usaha Dan Terus Usaha

Semalam time Dilla call baru aku sedar. Bukan sedar dari tidur even time tu aku atas katil. Aku sedar yang aku boleh hidup tanpa laptop. Hidup tanpa laptop. Serius sebelum aku amat susah kalau tak menatap laptop. Semalam hampir sehari aku tak pandang laptop. Aku tengah berusaha. Berusaha untuk paper Operation Management. Assesment  mark aku untuk subjek ni sangat rendah. Menyesal ke aku amik subjek ni berbanding kawan kawan yang amik Creative and Critical Thinking? Aku rasa yang tak menyesal. Aku tahu mana arah tuju aku. Therefore,aku tak rasa apa. Yang penting terus study.

Aku lupa pada lappy means aku lupa pada dia. Ya,aku mahu hidup terus bebas. Aku takmahu terlalu lama mengadap Facebook. Mengadap facebook macam aku mengadap dia. Aku usaha. Dan terus usaha. Doakan aku. Kalau dah berjaya nanti baru aku nak ingat dia. Sebab dia, aku jadi begitu.


*Doakan aku berjaya menjawab dengan jawapan yang betul untuk paper final esok. Aku sangat berdebar. Aku rasa macam nak nangis. Semoga anda berjaya.Doakan aku berjaya juga.*

4 comments:

_nurazeera_ said...

all d best..=) smoga kt sme2 bjye...dekan!

sakura lover's said...

all the best too..mudah2an..amin

cEro said...

gud luck!
take care..

sakura lover's said...

thanks cero..good luck and take care too

SEHATI BERDANSA