TABUNG SAKURA

Monday, November 15, 2010

Hadapi Dengan Senyuman

Hello everybody.How are you? Now aku dah ada kat rumah. Yes,rumahku syurga duniaku. Best giler dapat duduk,golek golek,tidur tidur,lepak lepak kat rumah ni. Best sangat sampai tak terkata.hahaha.

Aku tengah happy. Wah,macam tak percaya aku tulis ayat tu. Ya, saya sedang berbahagia dengan bahagia. Nak tahu bahagia sebab apa? Alaa, tak perlulah tahu. Aku cuma perlukan doa. Korang semua kenelah doakan kebahagiaan ini biar berkekalan. Lagipun hidup ni taklah lama mana pun. Takkan asyik nak menangis je. Kenelah ketawa sekali sekala. Baru ada feel nak terus hidup.hahaha

Hah! Kan tak pasal aku bagi mass lecture kat dalam belog.hahaha. Jadi aku sangat berharap biar kebahagiaan ini berkekalan. Semoga bahagia jadi milik kita semua. My dotdotdot,saya sangat happy with you. Thanks.


*Mereka bukan couple. Gambar tiada kene mengene sangat dengan entry.Curi dari album Fahrin Ahmad*

3 comments:

liyana aziz said...

wah, suka fa ek?? yana pun suka! =)

cEro said...

bgus laa kalo dh gembira..
lpas ni, bykkan entri gembira yek!
hehehe

sakura lover's said...

liyana aziz:ehh,bukanlah..FA yang suka saya..hahaha

cero:baik.kau kene doakan aku okay??

SEHATI BERDANSA