TABUNG SAKURA

Sunday, December 12, 2010

Rasa Macam Seorang Yang Popular

Assalamualaikum semua. Hai [sambil lambai tangan macam Miss World]. Hahahahahaha. Aku tak happy dan aku taklah sedih hari ni. Perasaan masih biasa saja.

Perasaan tak header blog aku ni dah tukar. Even tukar macam mana pun, tema dia takkan lari okay. Tema dia tetap sama. Bunga sakura. Sakura warna pink. Sangat lawa dan cantikkan. Sila angguk tanda anda setuju. Tapi kalau tak setuju sila angguk jugak. Tolong jangan melawan okay. Lalalalalalaala.

Dahlah itu saja nak cakap. Sila hayati kata kata yang ada ditulis kat header tu. Giving up doesn't always means Im weak. Sometimes it means that Im strong enough to let it goes. Semoga aku boleh jadi Sakura Princess satu hari nanti. Siapa tahukan? hahahahahaha

Actually aku musykil sikit la. Aku ada buat research saja saja semalam pasal blog aku ni. Macam ada terlalu banyak yang tak kene. Ada tak sesiapa yang boleh tolong aku. Aku macam rasa terancam. Ohhh tidak!!! Aku bukan artis dan aku bukan superstar. Macam pelik je. Adehh. Aku rasa yang ini aku tak kenal. Ini bukan orang orang yang search  macam selalu tu. Kalau yang tu aku mungkin tahu. Tapi yang ini aku tak tahu. Adehh. Takkan blog ini ada peminat misteri pulak. Aku pulak naik seram.

Bukan taknak orang baca ke apa. Tapi aku rasa macam pelik bila orang link blog aku dalam entry diaorang dengan tajuk tajuk yang pelik. Dah tu aku tak boleh nak tengok isi apa yang dia nak sampaikan. Aku pelik la. Ada ke blog aku mengancam negara? Aku semestinya taknak private blog ni. Tapi rasa macam pelik je.

No camera please

2 comments:

misz beauty said...

tak pelik pun syg.... tapi if nak private bg taw sis ok...;-p

sakura lover's said...

hai sis..lama tak nampak..hehe..eh,memang xnk private..tp tulah just pelik je..hehe

SEHATI BERDANSA