TABUNG SAKURA

Sunday, March 7, 2010

welcome 20th!!

Today is my birthday
Agak kecewa sikit pada permulaan
Tak mengapalah

This is my wish for 20th:

For My parents: Akak harap akak boleh jadi anak abah dengan mama yang macam abah dengan mama nak..Akak tahu akak ni kekadang degil,tak suka dengar cakap mama dengan abah..Akak try untuk jadi anak yang baik untuk tahun ini..Akak taknak mama dengan abah sedih..Akak tahu family kita susah,akak taknak tambahkan kesusahan keluarga kita..Akak taknak orang hina yang bukan bukan tentang family kita..Susah senang biarlah family kita je..Akak taknak kita mengemis lagi..Akak janji pada abah dengan mama..Akak sayang abah dengan mama sangat sangat..Tak terluah kata kata ini..

For My both sibling: Aku tahu aku ni garang dengan korang..Aku pun tahu aku ni kekadang pemalas kat rumah..Aku tahu korang rajin..Aku taknak tengok korang susah..Selagi mana aku boleh tolong korang,aku akan tolong..Kita sama sama buat mama dengan abah gembira dan bahagia..Semua yang jadi dalam family kita,kita pun tahu..Peritnya kita rasa bersama..Biarlah orang nak kata apa,janji kita jalankan tanggungjawab kita..Ingat duit tak mampu beli kebahagian keluarga kita..Aku sayang korang berdua..Korang je abang dan adik aku dunia akhirat..

For My lovely Closer Friends:
Dila: Aku sayang ko jat..kita kenal dah lama sangat..Aku sayang ko..Kalau ko nak aku lupakan dia,aku nak ko lupakan dia jugak..Aku taknak kita jadi bodoh sebab diaorang..Aku hope kita boleh kawan sampai mati..Thanks sebab ko sudi jadi pendengar segala masalah aku lately ini..Aku sayang ko..Aku doakan ko kawen dengan tunang ko!

Zeera: Aku sayang ko g..Kita baru kenal..Ko banyak tolong aku waktu aku susah..Sampaikan kekadang aku malu dengan ko..Ko baik sangat..Aku tak benarkan orang lain mainkan ko lagi g..Ko jaga kesihatan ko taw..Kalau ko sakit,ko g jumpa doktor taw..jangan banyak alasan..Mana yang aku boleh tolong,aku tolong.. Aku sayang ko jugak..

Fared: Ko kawan aku yang paling sengal..Tapi kalau takde ko,confirm hidup kitaorang sunyi..Ko pun suke mengarut macam aku.. Ko pon jangan sedih sedih ingat budak sekolah tu..Setakat budak sekolah je,petik cari ramai yang nak dengan ko..Aku hope sangat ko dapat bukak company 1 days nanti..Aku confirm akan jadi patner ko taw..ko jangan lupa aku taw! Nanti kalau tak company ko bankrup! Aku sayang ko! Ko bos terbaik! hahahaha

Moq: Ko belum wish aku lagi jal..Aku nak merajuk dengan ko..Ko lawa taw jal..Aku pun sayang ko jugak..Ko jangan ingat nak kawin je..Belajar tinggi tinggi dulu..Ko jangan percaya sangat dengan lelaki..Ko kene jadi kuat jugak..Aku sayang ko!

For the only Dia: Awak,saya hope sangat awak wish kat saya..Sejak saya baca status awak,saya hope sangat itu saya..Entahlah awak..Kenapa susah sangat nak keluarkan awak dari hati ini..Saya masih ingat kenangan lama masa awak sambut birthday saya..Saya hope hari ini,benda itu berulang lagi..Tapi awak tak wish saya..Saya sedih tapi saya redha..Awak banyak ajar saya..Awak banyak sedarkan saya..Awak banyak kuatkan saya..Saya mengaku saya sayang awak..Im still waiting u..Im still hope..

For kamu: Awak,saya tak tahu nak cakap apa..Walaupun kita bergaduh sebab dia..Tapi saya tak pernah salahkan atau bencikan awak..Sikit pun tak pernah untuk saya salahkan awak atas takdir saya..awak banyak ajar saya..Saya kagum dengan awak..Kagum dengan pengalaman dan kekuatan awak..Saya sayang awak..Hope awak boleh terima saya satu hari nanti..

My uitm cliks:Aku tahu korang semua tak kenal aku..Mungkin cara aku tak sempurna dimata korang..Aku mintak maaf..Mungkin aku banyak sakitkan hati korang..Aku mintak maaf..Aku tahu aku pernah buat korang terasa..aku mintak maaf..Korang boleh anggap aku apa sahaja yang korang suka..Aku tak kisah..Aku sentiasa maafkan korang dan aku hope korang maafkan aku..Aku sayang korang

My all friend: Thanks sebab sudi berkawan dengan aku..Aku cuba sedaya upaya jadi terbaik di mata korang..Thanks be my friend untuk selama ini..Aku sayang korang..

Aku cuba menjadi sedaya upaya yang aku boleh..Aku hope aku boleh jadi semakin tabah dan kuat hadapi semua dugaan Allah..Semoga hidup aku sentiasa dirahmati Allah dan dikasihinya..Amin

7 comments:

Tfaaaaaa said...

ohh mennn..
daku bergenang air mataaaa

let bygone be bygone..lupekan orang yang dh lupekan kite..

xde gune kite ingat die, sebab die pon tengah angau dengan orang lain..

selamat hari jadi kawan baru..

akak penah jadi 20 tahun, 2 tahun lepas.hehe

ada fb?jom jadi kawan ;)

ni email akak

slime_sticky88@yahoo.com

sakura lover's said...

ohh..
jangan cry..
if akak tahu siapa dia dan kamu dalam cerita ni,mesti akak terkejut..

Tfaaaaaa said...

erk..nape nape?

akak kenal ke?huishhh kontroversi ;D

sakura lover's said...

tak nak la jawab soalan tu..=)

Tfaaaaaa said...

alaalalalalalalalalaalaa

sakura lover's said...

sedap suara..practice make perfect..hahaha

_nurazeera_ said...

hahaha...tq3...=) ko wat aku sdy la...
tp...
np ko x puji aku?? ko puji mok sorg je...ish!! x bly3!!!

SEHATI BERDANSA