TABUNG SAKURA

Friday, July 9, 2010

Sana Sini World Cup

Wahh macam tak percaya je aku nak tulis pasal football ni. Yelah aku bukanlah fanatik gila kat football ni. Mesti ada yang pengsan baca entry aku ni. Tapi kalau boleh korang janganlah pengsan sebab aku jauh di pedalaman hutan simpan Segamat,nanti kang takda orang yang nak bawa korang pergi hospital. Eh tak payah pergi hospital sebab aku pandai buat CPR. Aku kan ahli PBSM yang baik. Confirm korang okay punya kalau kene CPR aku. Sila bayangkan aku buat CPR. hahahahahahahahahahahahaha.

Final world cup 2010 kali ini antara Sepanyol vs Belanda. Kalau aku tak silap hitung game diaorang 12 July 2010 jam 2.30 pagi. Betul tak? Kalau salah sila hantuk tangan korang kat dahi. Sebab aku tak larat nak hantuk tangan aku kat dahi korang. huahuahuahua. Apa yang kau mengarut wahai Azza yang cantik.hehehehehe



Spain



Holland


Aku macam rasa Sepanyol will be the Campion. Sebab apa?? Sebab ramai orang kata diaorang boleh menang. That whylah aku cakap diaorang campion. hahahahahaahahhaha. Alasan yang tak logik dan tak masuk akal. Tapi aku rasa Belanda pun tak kureng hebat jugak. Boleh tahan terang jugak warna oren jersi diaorang. Mesti Spain silau tengok colour oren yang terang nanti. hahahahahahahahahaa. Azza,apa kau ingat main bola ni ikut warna jersi ke? Memang kau buta kan? Buta bola. hahahaahahahahahahahhahaha

Okaylah korang mesti nak tahu aku sokong team mana kan? Even korang mesti dalam hati tengah mengutuk aku cakap aku perempuan gila yang tak reti cakap pasal bola. Better aku duduk dapur belajar masak dari cakap pasal bola. Masalahnya aku kat kampus. Kampus takda dapur pluss aku kan tengah diet untuk hari pertama. So now takda istilah dapur dan lapar untuk aku. hehehehehe. Conclusionnya siapa menang world cup this year,team tulah yang aku sokong. Sekian. 

Mesti korang rasa nak tampar tampar muka aku kan? Alaaa jangan la tampar I. Nanti muka I senget,tak boleh jadi model bila I kurus. Uweeeekkkk. Sila berlari ke toilet dan muntah dengan banyak okay. So kita tunggu saja team mana will be get this trophy.


*Lapar jugak ek berdiet ni. Tapi takpe. Azza boleh!! Go Azza go Azza go Azza!!! 




2 comments:

misz beauty said...

ihikihik... saya bukan seorg peminat bola.. tp semenjak kawen dgn org yg rajin bawak pi tgk bola, jadi terus suke...huhuhuuu ;-p

sakura lover's said...

hahaha..ex saya peminat bola..dulu layan gak laa tapi sekarang tak lagi..hahahahaha

SEHATI BERDANSA