TABUNG SAKURA

Friday, July 9, 2010

Thanks Semua


Aku sangat sangat terkejut sebab aku terperasan ada belog belog orang lain yang me"list"kan belog kesayangan aku ni. Maklumlah belog aku ini takda apa yang menarik. Yelah aku ni menulis ikut apa yang aku suka pluss kekadang sangat suka merapu yang entah apa apa. Lepas itu,ada pulak yang kata belog aku sangat menyedihkan sebab entry entry aku sebelum ni sangat sedih sampai ada yang menangis. Aku tak suruh pun diaorang menangis baca belog aku. Bagi aku belog aku luahan hati aku. Dan kalau orang lain boleh terima dan share my story, aku amat amat dan sejuta amat menghargainya. Thanks semua. Azza sayang semua! Baget dapat cakap dengan muka yang seksi.hahahahahahahahaha.Maaf termengarut sikit.


Muka comel bila belog kene list dalam belog orang lain
Budget ayu disitu sebab this aku sememangnya ayu
hahahahahahahaha
Gila perasan 
Bak kata junior aku, masuk lif tekan sendiri jek.
huahauhuahuahua

*takziah untuk kawan aku atas pemergiaan neneknya malam tadi. Al fatihah.
*Mission diet untuk hari pertama. Wish me luck okay!!

2 comments:

Anne M. said...

tok sah lah sedey2...ag k..

buang karen..

chill..!

sakura lover's said...

ok..thanks for the advices!!!

chilll

SEHATI BERDANSA