TABUNG SAKURA

Sunday, October 17, 2010

Budak Muda Baru Nak Kenal Dunia

Aku tak tahu aku nak tulis ke tidak. Tapi aku terasa. Aku rasa macam nak bagi sorang budak ni makan penampar. Aku rasa dia dah lama tak makan penampar. So aku rasa macam tak salah kalau aku bagi dia makan penampar. Mulut sangat kurang ajar. Aku masih boleh sabar. Senang cerita macam nilah wahai budak muda yang baru nak kenal dunia.

Kau fikir kau sorang je ada mulut. Kau ada fikir mulut aku atau mungkin mulut orang lain. Kau fikir aku mati if kau cakap aku macam tu. Sorry. Kata kata kau tak mencalarkan tangan aku untuk menulis entry ni. Kau baru hidup tak sampai setahun pun kat sini. Kau nak tunjuk yang kau pandailah. Okay tunjuklah. Cakap la sebesar yang mungkin. Cuma satu je aku nak pesan. Hati hati bercakap. Aku takut kata kata makan kau di masa akan datang. Time tu sila jangan menyesal.


*Cukup tak aku mencover identity si budak muda ni. Aku cuba bermain pada permukaan dan membuat garis sempadan. Cero,its me yang ask that question to you. Thanks sebab menjawab.*

2 comments:

cEro said...

haha, beb...
ko tak bagitau pon aku dah tau itu ko...
gaya bahasa ko sama dlm soalan dgn dlm blog..
hehehe..

btw, sbnrnye, dlm blog, kalo ko trase dgn sesebuah entri, ko takleh attack org tu kecuali dia sebut nama ko terang-terangan atau dia buat sesuatu (cnth bg link) yg boleh menyebabkan org tahu org yg disebut itu adalah ko..

so, slagi ko tak langgar garis smpadan itu, sila berblog dgn aman..
(panjang lebar dan membosankan komen aku ni..)

sakura lover's said...

tak2..aku nak cakap macam mana ek..panjang storynya..aku tak kisah sangat kalau orang tulis pasal aku..tu hak masing masing..macamne aku nak gtahu kau ek..long story..i dont know how to make it simple..

SEHATI BERDANSA