TABUNG SAKURA

Sunday, October 17, 2010

Tertawan Ke?

hahaha.Tajuk entry ni macam sengal. Apa yang aku nak tulis ni sebenarnya? hehehe. Aku pun tak tahu nak tulis apa. Tapi sumpah dalam hati aku macam berbunga bunga. Masih berbunga tapi belum jadi taman bunga okay.hehehe.

Dari balik dari Terengganu sampai la ke sekarang ni,aku teringatkan someone. Ya Allah,malunya buat statement macam ni. Sumpah muka aku tukar colour pink dah sekarang ni.hahahahahahaa. Mungkin ke hati aku tertawan?
Yeke? Entah aku takda jawapan.


*Apa nak buat harini ek? Aku dihimpit kebosanan.

4 comments:

nanazy said...

za..ko t'ingt spe za?
ko ni ak mkin t'tnya2 kot..
blik tganu?
myvi?
spe2?

sakura lover's said...

ko jgn nak memandai2 na..aku cekik kang..

nanazy said...

hahaha..
ak xckp ap2..
ko yg mention..
malu2 tp mahu..
diam2 jek an za..
ko jgn rsau la za.
ak smpan rhsia.
xad mse nk b'gosip time final ni.

sakura lover's said...

good..simpan sama2 taw..lalala

SEHATI BERDANSA