TABUNG SAKURA

Saturday, October 16, 2010

Kami Keluarga Bahagia

Penat. Tak habis penat tak cukup tidur. Tak masuk penat jawab Test Ecomal lagi. Lepas test terus kene pergi rumah Miss Azira. Kene tolong dia masak masak. Ada jamuan untuk kitaorang. Bayangkan kepenatan tu. Sangat penat. Even penat tapi aku sukakan kegembiraan ini. Sangat suka pada kebusyan ini.

Aku semestinya tak banyak tolong. Aku suka tolong tengok.hahaha. Aku pun suka tolong mengarah. Bukan tak nak buat kerja,tapi aku jenis yang serabut kalau ramai sangat orang. Aku tak biasa. So aku lebih suka duduk melihat dan menolong ala kadar je.hehehe. Jangan malu kalau mahu memperisterikan aku.lalalaa

Dengan berakhirnya test tadi maka berakhirlah sudah perjalanan pembelajaran semestar ini. Dalam banyak banyak kelas,kelas Ecomal yang paling hidup. Even mula mula agak suram tapi semakin lama,kitaorang semakin dekat. Kitaorang semakin rapat. Dan aku sukakan keakraban ni. Kalau boleh aku tak mahu ianya terputus.


Thank to abg senior kat kelas yang sudi memeriahkan kelas aku yang suram. Aku sayangkan keluarga bahagia ini. Thank giving sun shine to our class. Love you guys!


*Terpaksa mengabiskan sisa sisa terakhir kat kolej. Mama tak bagi balik. Tadi kali pertama aku naik Myvi. Dan aku teringat dia. Aku pun teringat picture dia. Tapi aku masih belum menggedik nak bergambar macam dia. Tunggu next semestar la,baru aku nak menggedik dengan tuan punya kereta Myvi tadi.*

4 comments:

nanazy said...

eh za..
ko mnat empunya myvi 2 ke?
o'oh..lalala..apakah?
diam2..

sakura lover's said...

dah2 na..kau jgn nak mengarut..tuan punya myvi yang aku nak xde kat segamat..dia kat jb..ko jgn nak buat spekulasi okay..

sakura lover's said...

dah2 na..kau jgn nak mengarut..tuan punya myvi yang aku nak xde kat segamat..dia kat jb..ko jgn nak buat spekulasi okay..

nanazy said...

lorh..yeke?ak ingt yg ad kat segamat 2.
t'kujat ak za.
hahaha

SEHATI BERDANSA