TABUNG SAKURA

Friday, October 15, 2010

Organizational Behaviour,Im Fail!

Baru tadi aku jawab paper OB. Aku sangat tension. Aku sangat sedih. Aku kene sedar diri. Aku kene bangkit. Tak payah tunggu Puan Nisa tanda jawapan aku. Aku tahu aku fail test 2 ni. Test 1 aku yang haritu tu nak hancur. Sangat killer this paper!

Wahai puteri comel. Kau kene berusaha berganda ganda untuk get A in this subject. Subject ni tak susah. Subject ni tak susah. Kau kene ingat subject ni tak susah. Ni subject yang senang. Rugi kau tak score. Kau kan nak further your study kat UTM. Jadi kau kene usaha. Jangan berlengah. Usaha dan terus usaha. Jangan malas. Jangan banyak cakap. Silent is better.


*Study Azza. Esok kau ada test Economy Malaysia. Jangan nak termenung je. Takda faedahnya!*

2 comments:

cEro said...

so, how's ur test???

sakura lover's said...

not bad.boleh jawab.alhamdulilah.hehe

SEHATI BERDANSA