TABUNG SAKURA

Thursday, December 30, 2010

Siapa Tak Jealous Memang Gila!

Sekarang tengah macam tengah musimkan? Musim shawl. Macam macam nama shawl yang orang jual. Gipsy la, pashmina la, lycra la, cotton la, crumple la, shiffon jangan cakap la. Macam macam pattern ada.Tak kira la kat pasar ke kat shopping mall ke kat tempat kerja ke. Mostly orang taknak tertinggal untuk beli up to date fesyen. 

Aku sangat jealous nampak orang pakai shawl lilit lilit. Sangat lawa dan menarik perhatian. Aku memang suka tengok orang mengayakan shawl shawl ni. Aku kalau pakai shawl memang nampak sedikit hodoh daripada biasa. hahahaha


Nampak tak perempuan perempuan ini pakai shawl. Sangat lawa tahu tak. Saya jealous tau.


Lawakan. Simple je.


Oh ini sangat cantik.


Hot bukan kalau pakai macam ni.


Ini lagi buat aku jealous. Oh tidakkk


comel comel comel! Sangat teruja!

Cakap siapa tak jealous? Aku tak faham kenapa aku jadi hodoh bila bershawl tapi mereka mereka jadi comel, lawa, cun, cute sangat sangat. Faham tak aku suka tengok diaorang ni. Alahai diaorang ni. Jealous tahap meroyan aku tengok.hahahaha.

2 comments:

beautiful_rose said...

aku jugak gilakan shawl.pantang nampak mesti nak belek walaupaun tak beli.byk pilihan shawl buat aku jadi gila.aku beli tp jarang amat pakai coz.muka aku buruk kot pakai shawl.so,shawl2 koleksi aku adik aku tukang pakai.aku tukang beli.tp sesekali aku pakai gak tu pun bila time mood confident tu datang.

sakura lover's said...

aku jugak begitu. tapi aku lebih suka simpan tunggu time confident datang. then baru pakai. dah pakai pasti senget benget..hahahaha

SEHATI BERDANSA